+31(0)78-6296629 info@specialtruck.nl

Diensten

Of u nu standaard, exceptionele of gevaarlijke goederen te vervoeren heeft: Leegwater Special Truck beschikt over een vloot van meer dan 50 eenheden trekkers en trailers om alles wat zowel binnen als buiten de reguliere maten valt te transporteren. Alle voertuigen, van busjes tot kraanwagens, kunnen en mogen gevaarlijke stoffen vervoeren. Daarnaast hebben verschillende voertuigen doorlopende lengte-, breedte- en hoogtevergunningen voor Nederland, Duitsland, Frankrijk en België. Onze kraanwagens hebben een hefvermogen  tot 18.000 kg en een maximaal bereik tot 32 meter.

Koeriersdiensten en sneltransport

Voor al uw spoedzendingen in Nederland of door geheel Europa waar standaard levertijden of reguliere serviceniveaus niet aan uw behoefte voldoen, biedt LST u een op maat gemaakte oplossing. Of het nu een klein pakketje is of bijvoorbeeld een complete lading drums met gevaarlijke stoffen, wij vervoeren het veilig en op tijd. Wij hebben combo’s, bussen met of zonder aanhangwagen, minitrekkers, bakwagens of trekkers met opleggers, waarmee we u van dienst kunnen zijn.

Creatief bij haastige spoed
Ook haastige spoed doen we gewoon goed. Onze creativiteit en praktische ervaring geeft u de zekerheid dat wij uw spoedzending binnen de door u gestelde termijn én veilig vervoeren. Vanzelfsprekend houden wij u daarbij tussentijds steeds op de hoogte. Heeft u een spoedzending die absoluut niet kan wachten? Neem dan direct contact met ons op voor een passende en betrouwbare oplossing.

Open en gesloten vervoer

Ons trailerpark bestaat uit de volgende types trailers:
✓ Vlakke open trailers met twistlock aansluiting en rongen
✓ Semi- en diepladers
✓ Tautline trailers met schuifdak en laadklep
✓ Kastentrailers met laadklep

De meeste van de hier bovengenoemde trailers zijn ook geschikt voor ADR tanktransport.

Distributie

Met ons moderne wagenpark en onze professionele medewerkers voorzien wij u van een op-en-top service voor de nationale en regionale distributie van uw hoogwaardige, gevoelige of tijdkritische goederen. Van pallet tot volle lading!

Groupage

Wanneer u een vervoersopdracht heeft die minder gebonden is aan een exacte ophaal- en afleverdatum, zijn onze groupage diensten een ideale vervoersoplossing voor u. Bij groupage worden er van diverse opdrachtgevers goederen verzameld voor verzending. Wij beschikken over de mogelijkheden om dagelijks goederen bij u op te halen.

Het bundelen van goederen van verschillende klanten tot een zending levert natuurlijk veel efficiëntie op. Wat u op uw beurt terugziet in de prijs die u betaalt voor het vervoer. Met name voor verzendingen van één collo tot aan diverse laadmeters is groupage een zeer voordelige vervoersoptie. Wekelijks hebben we groupage zendingen naar de volgende landen:
✓ Italië    ✓ Spanje en Portugal    ✓ Engeland en Ierland    ✓ Frankrijk
✓ Duitsland    ✓ Benelux    ✓ Griekenland    ✓ Scandinavië
✓ Andere bestemmingen op aanvraag.

Bent u benieuwd naar onze groupage mogelijkheden voor uw zending? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over.

ADR stukgoed en ADR tanktransport

Bij ons bent u op het juiste adres voor zowel het transport van ADR stukgoed als ADR tanktransport. Al onze gediplomeerde chauffeurs en volledig uitgeruste voertuigen staan 24 uur per dag klaar om uw gevaarlijke goederen snel, vakkundig en veilig te vervoeren, naar alle bestemmingen binnen Europa. Of het nu gaat om kleine zendingen, complete trailer ladingen, stukgoed of ADR tank transporten: wij komen dagelijks bij diverse chemische plants en weten hoe het werkt. Onze planners/veiligheidadviseur zijn 24/7 bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden.

Exceptioneel transport

Leegwater Special Truck is gespecialiseerd in exceptioneel transport. Uitzonderlijk vervoer over de weg dat eigenlijk nooit standaard is, omdat het qua afmetingen en/of massa de wet overschrijdt en waarbij extra zorg vereist is. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide logistieke kennis hebben we altijd een oplossing om uw omvangrijke transportprojecten goed te organiseren en soepel te laten verlopen. Op onze vlakke open, semi-diepladers en diepladers hebben wij doorlopende exceptionele vergunningen voor Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Wanneer het exceptioneel transport uitzonderlijk groot, breed of lang is kan Leegwater Special Truck transportbegeleiding verzorgen. Dit houdt in dat er meerdere voertuigen met het transport meerijden om alles in goede banen te leiden en de verkeersveiligheid te waarborgen.

Kraanwagen transport

Binnen ons wagenpark hebben wij verschillende soorten kraanwagens voor het zelfstandig laden en lossen van allerlei soorten goederen. Ook verlenen we assistentie bij bijvoorbeeld het plaatsen van machines, tillen van dakkapellen of het plaatsen van glas, airco’s, reclame borden etc. Onze zwaarste trekker kraan kan tot 18.000 kilo verplaatsen, wat perfect is voor locaties waar niet veel ruimte beschikbaar is, zoals bijvoorbeeld in loodsen of fabriekshallen. Wij vervoeren voor u de pallets naar de locatie, en leveren het op de plaats waar u het wilt hebben wat voor u kosten kan besparen. Onze kraanwagens kunnen en mogen ook ADR tanktransporten uitvoeren. Het zelfstandig laden en lossen van tanks op bijvoorbeeld chemische plants, behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Onze kraanwagens hebben als optie een hydraulische fly-jip, daarmee kunnen wij tot 32 meter hoog, of ver komen. Op deze afstand kunnen wij nog maximaal 1530 kilo tillen. Met behulp van de lier kan met stilstaande mast de lading verticaal verplaatst worden.

Industriële verhuizingen

Of het nu gaat om het verhuizen van uw machinepark of om het verplaatsen van machines, Leegwater Special Truck heeft daar jarenlange ervaring mee. In overleg met u bepalen we de aanpak, van coördinatie tot en met uitvoering, en de planning van de uit te voeren werkzaamheden. Op die manier weet u van tevoren waar u aan toe bent en zorgen we ervoor dat uw productie zo min mogelijk stagnatie oplevert.

Op- en overslag

Onze locatie is strategisch gelegen op industrieterrein De Geer in Zwijndrecht, in de korte nabijheid van de snelwegen A15 en A16 en beschikt over:
✓ een 3.400 m2 verwarmde en beveiligde loods met acht dockshelters en 3 overheaddeuren;
✓ heftrucks met een hefvermogen tot 5,5 ton;
✓ afgesloten buitenterrein met camerabewaking.

U kunt bij ons terecht voor:
✓ Op- en overslag van goederen voor korte of langere periode;
✓ voorraadbeheer van verschillende soorten goederen;
✓ verzorgen van voor- en/of natransport van de opgeslagen goederen.

Flexibiliteit, klantgericht en snelheid: dat is waar het in onze branche om gaat