+31(0)78-6296629 info@specialtruck.nl

Vanaf vandaag kan je weer een nieuw pronkstuk van Leegwater Special Truck voorbij zien rijden. Onze nieuwste aanwinst is een Volvo FH 500 pk euro-6 8×2 bakwagen met een 92 tm Palfinger autolaadkraan voor onze chauffeur Jim. De kraan is uitgevoerd met een fly-jib, waardoor een bereik van 32 meter gehaald kan worden, en voorzien van diverse luxe opties, waaronder een frontstempel voor rondom stabiel afstempelen.

Deze nieuwe topper kan worden ingezet als bakwagen, maar binnenkort in combinatie met een aanhanger die nog in de maak is, ook als LZV. Hiermee kunnen we zware en exceptionele transporten op een veilige en efficiënte manier uitvoeren. Uiteraard is deze combinatie ook weer ADR tank gekeurd.

De bakwagen is geleverd door VTC Alblasserdam. De Palfinger kraan is opgebouwd door JL Muns BV en de laadbak door Dubbeldam Carrosserie. Het spuitwerk is verzorgd door Dubbeldam Schade.